Over de Webmaster

Mijn naam is Henk Polie,

Ex Hovenier , Stratenmaker en Computer specalist > Bekijk het hier?

Ik strijd al jarenlang voor een gifvrij Nederland. Aangezien ik dat niet alleen kan verzoek ik bij deze dan ook iedere bezoeker van dit Weblog om alles wat chemische is niet te gebruiken in uw tuin, of voor andere doeleinden.

Zelf gebruik ik dan ook in mijn tuin geen chemische bestrijdingsmiddelen, maar doe ik alles op natuurbasis en gebruik ik schoonmaak-azijn voor het onkruid tussen de tegels en straatklinkers, ook gebruik ik regelmatig scherp metselzand om over de bestrating uit te strooien zodat de openvoegen dan weer dicht gaan en het metselzand is net als schuurpapier dus af en toe eens het straatwerk vegen en u bent tegelijk onkruid en mos aanslag (algengroei) kwijt. En koffie-drap gebruik ik voor de bemesting van de tuin planten, (dus gratis mest) en tevens is het een uitstekend bestrijdingsmiddel tegen slakken. En natuurlijk in het najaar gebruik ik zoveel als nodig is de afgevallen bladeren van de bomen en struiken, als ik er niet genoeg uit mijn eigen tuin heb, dan verzamel ik ze op openbare plaatsen. En bewaar ze tot het gaat vriezen om ze dan in de tuin uit te strooien.

Deze tuinjaarkalender is net zo als een tuin, dus eingelijk nooit helemaal af.
Het streven is dan ook dat er regelmatig aanvullingen bijkomen.

Hopende dat u hiervoor begrip op kan brengen. Dus blijf regelmatig kijken wat er hier nieuw is bijgekomen.

En bespaar het milieu door zelf de planten te stekken en te vermeerderen, zo spaart u tevens heelveel geld uit om aan u tuin uit te geven, maar ook aan gezondheids klachten daar tuinwerk een natuurlijke gezonde sport kan zijn, indien u uw zelf ook in acht neemt.

Bekijk mijn eigen tuin door op de maanden te klikken.Hoe lang kunnen wij en de kleinkinderen dit nog volhouden?.

De angstige boodschap die Corrie 4 maanden voor haar dood schreef aan ons op mijn verjaardag.

Bijna een jaar na de brute moord op onze 41-jarige dochter staat er nu een groot artikel in het Algemeen Dagblad.
Lees het allemaal op de onderstaande link,
http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Binnenland/article/detail/2078048/2008/12/05/We-zijn-geestelijk-vermoord.dhtml

Op 29 jauari 2010 vond de Rechtzitting plaats van de moord op onze dochter, ik was daar zelf ook aanwezig in het Hof van assisen te Tongeren in Belgiè Uitspraak was op 5 februari 2010

Dader van de moord op onze dochter Corrie Polie is in Belgiè veroordeeld tot levenslange gevangenis straf.
Alles kunt u lezen op, http://levenslang.wordpress.com/


Dit weblog is zorgvuldig samengesteld evenwel kan ik op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid van de informatie op dit Weblog. Zoek zonodig verder naar aanvullende informatie.


Met vriendelijke groet,
Henk Polie© is van de auteursgerechtigden.