vrijdag, december 02, 2011

100.000 handtekeningen gehaald!

 

Kunt u deze versie niet goed bekijken? Klik HIER voor de HTML versie


 

100.000 handtekeningen gehaald!

Beste Henk Polie,

Al ruim 100.000 mensen hebben op onze petitiewebsite aangegeven dat zij schoon genoeg hebben van kernenergie. Hartelijk dank voor jullie inzet! Er is reële kans dat de nucleaire ambities van Delta in het water vallen, want het bedrijf kan vooralsnog geen partners vinden die de tweede kerncentrale willen betalen. Toch gaat Delta stug door met de voorbereidingen, op 22 december wordt aan de aandeelhouders toestemming gevraagd om 60 miljoen te investeren in een vergunningaanvraag.

Kom ook 22 december


Als de aandeelhouders nee zeggen wordt de komst van de centrale onzeker. Een uitgelezen moment om te laten horen dat Nederland een schone energietoekomst verdient, zonder kernenergie. Jullie 100.000 handtekeningen gaan ons daar bij helpen, maar je aanwezigheid is natuurlijk nog beter. Kun je erbij zijn? Kom dan naar Middelburg op 22 december. Meer informatie.

Kernafval in je achtertuin?


Een tweede kerncentrale zal niet alleen tot vijf keer zo groot worden, hij levert ook een enorme hoeveelheid levensgevaarlijk kernafval op. Dat kernafval wil minister Verhagen in Nederland onder de grond stoppen. Greenpeace komt hiertegen in actie! Check op www.wineenmegaton.nl of jij het risico loopt om kernafval in je achtertuin te krijgen en roep je gemeente op om zich hiertegen te verzetten. Samen houden we de Nederlandse bodem kernafvalvrij!

 

Geen opmerkingen: